Citroën C3 na Tjednu dizajna u Zagrebu

Citroën C3 na Tjednu dizajna u Zagrebu

Citroën je marka koja se oduvijek vezala uz dizajn i isticala to kroz izgled svojih automobila. Novi Citroën C3, automobil odvažnog dizajna, izložen je na Tjednu dizajna Zagreb. Četvrto izdanje ovog eventa održava se od 10. do 14. svibnja na pedesetak lokacija diljem Zagreba.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Središnje lokacije Tjedna dizajna su Lauba i #tdzg Dizajn Park, neposredno kraj Laube, gdje je izložen novi Citroën C3.

Svojom osobnošću izražajnih boja, Citroën C3 ruši ustaljena tržišna pravila te donosi svježinu i optimizam. Ističe se jedinstvenim oblikom i grafičkim elementima koji pridonose njegovom energičnom stavu punom samopouzdanja. Odvažan stil naglašavaju i brojne mogućnosti personalizacije. Unutrašnjost novog C3 odlikuje se dizajnom koji u prvi plan stavlja udobnost, tako da je svako putovanje ispunjeno zadovoljstvom. Naposljetku, opremljen je suvremenim internetskim tehnologijama, kao što je ConnectedCAM, ugrađena kamera visoke razlučivosti koja omogućuje dijeljenje slika i videa, navode u Citroënu.

Najveće događanje posvećeno dizajnu u Hrvatskoj, #tdzg organizira velike izložbe dizajna, predavanja, panele, radionice, prezentacije, pop-up trgovine te gostovanja nekih od najpoznatijih svjetskih dizajnera.

– – –

Pogledajte test Citroëna C3 1.6 BlueHDi Shine

YouTube MP3 - Hotmail
1