Braća stara 3 i 6 godina ukrala auto kako bi otišla u trgovinu – po igračke

Braća stara 3 i 6 godina ukrala auto kako bi otišla u trgovinu – po igračke

S malezijskog otoka Langkawi stiže neobična priča sa sretnim završetkom. Dvojica dječaka iskoristila su nepažnju roditelja, ukrali obiteljski automobil, pa se njime zaputili u avanturu

Policajci na malezijskom otoku Langkawi prošloga su tjedna ostali nemalo iznenađeni kada su, usred noći, pronašli automobil zabijen u rasvjetni stup pored ceste. Iz vozila su potom izvukli dječake u dobi od 3 i 6 godina, braću koja su ukrala obiteljski automobil i krenula na vožnju. Što su željeli time postići? Prema vlastitim riječima, htjeli su otići u trgovinu igračaka i kupiti si novi – autić igračku.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Iskoristili su nepažnju roditelja, dok je majka bila u kupatilu, a otac spavao, pa su se iskrali iz kuće, uzeli ključeve i sjeli u Toyotu Vios. Stariji brat, šestogodišnjak, sjeo je za upravljač i vozio gotovo 2,5 kilometra prema zacrtanom cilju. Neobično vrludanje cestom primijetili su drugi vozači, pa su ih prijavili policiji misleći da je riječ o alkoholiziranom vozaču. Dok ih je policija pronašla, dječaci su već završili sa svojom avanturom, izgubivši nadzor na vozilom. Udarili su u rasvjetni stup, a srećom su prošli bez težih ozljeda (kako su ih roditelji kasnije kaznili, ne znamo).

Lokalni mediji objavili su i snimku dječaka neposredno nakon nezgode na kojoj se i čuju njihove izjave. “Mama je kod kuće, a mi idemo u trgovinu”, kazao je stariji, dok je mlađi na to dodao “Želimo si kupiti crni autić”.

YouTube MP3 - Hotmail
1