Renault, Nissan i Dacia imaju novu uslugu: videorazgovor uživo s prodavačima

Renault, Nissan i Dacia imaju novu uslugu: videorazgovor uživo s prodavačima

Na krizna vremena reagirali su u predstavništvu Renault, Nissan i Dacia, na način da su posjetiteljima internetskih stranica renault.hr, nissan.hr i dacia.hr ponudili nešto novo - mogućnost izravnog razgovara s prodajnim savjetnicima u izložbenom salonu

Kako bi kupcima pružili dodatnu internetsku uslugu i nastavili s digitalizacijom mreže koncesionara, Renault, Nissan i Dacia od 1. lipnja nude mogućnost videorazgovora. Riječ je o novoj vrsti povezivanja uživo putem chata i videa koje posjetiteljima internetskih stranica renault.hr, nissan.hr i dacia.hr omogućuje izravnu komunikaciju s prodajnim savjetnicima hrvatske mreže Renault, Nissan i Dacia.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Opcija videorazgovora personalizirana je internetska usluga putem koje je moguće, na primjer, zatražiti informacije o novom ili rabljenom vozilu Renault, Nissan ili Dacia, tražiti pomoć pri konfiguraciji novog modela ili, pak, zatražiti brošuru u elektronskom obliku ili ponudu – sve to kroz videorazgovor s prodajnim savjetnikom odabranog salona. Usto, savjetnik može kombinirati uporabu osobnog računala i mobilnog telefona kako bi u stvarnom vremenu pokazao vozilo kupcu.

S tom novom internetskom uslugom Renault nastavlja ispunjavati svoju viziju Easy Life, nudeći potencijalnim i postojećim kupcima jednostavno i pristupačno iskustvo. Opcija videorazgovora uživo dostupna je od lipnja te se u okviru digitalne kampanje promovira na društvenim mrežama svih triju marki.

Za sudjelovanje u videorazgovoru nije potrebno dodatno preuzimanje nikakvog programa ili aplikacije.

Za više informacija, dovoljno je kliknuti na https://www.videochat.renault.hr/, https://videochat.nissan.hr/ i https://videochat.dacia.hr/.

Podijeli:
1