Posebna ponuda za Land Rover Discovery Sport uz uštedu od 57.014 kn

Posebna ponuda za Land Rover Discovery Sport uz uštedu od 57.014 kn

Modelima Land Rovera avantura je u genima, a do sada nikad nije bila bliže vama. Novi Land Rover Discovery Sport s dizelskim motorom 2.0 4WD (150 KS) i automatskim mjenjačem sada je dostupan i s bogatom opremom uz uštedu od 57.014 Kuna.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Gratis oprema uključuje aluminijske 18-colne naplatke s 5 dvostrukih krakova Style 511, grijana prednja sjedala djelomično presvučena kožom, središnju konzolu s kliznim naslonom za ruke, zatamnjena stražnja stakla, prednja svjetla za maglu, ksenon glavna svjetla s LED dnevnim svjetlima, crni kontrastni krov, prednje parkirne senzore i stražnju kameru. Discovery Sport idealan je za posao, obitelj, večeru i avanturu u prirodi, on je istinski Land Rover s pogonom na sva četiri kotača.

Količine vozila u ovoj akciji su ograničene do prodaje zaliha, a financiranje je moguće putem financijskog ili operativnog leasinga.

Svoju novu avanturu potražite u ovlaštenom prodajnom centru vozila Jaguar i Land Rover, salonu Auto Benussi, Ljubljanska avenija 1, u Zagrebu ili na autobenussi.hr

– – –

Pogledajte test Land Rovera Discovery 2.0D SD4 HSE

Podijeli:
1