Otvorene rezervacije za Toyota Aygo X u ekskluzivnoj varijanti Cardamom

Otvorene rezervacije za Toyota Aygo X u ekskluzivnoj varijanti Cardamom

Kompaktni Toyotin crossover od sada se može rezervirati online u ekskluzivno dostupnoj ograničenoj seriji Aygo X Cardamom po cijeni od 147.300 kuna

Toyota Aygo X je nadahnut suvremenim gradskim životom te dizajniran i proizveden u Europi. Riječ je o crossoveru s odlikama kompaktnog gradskog automobila. Zahvaljujući dvobojnoj karoseriji i upečatljivom dizajnu, Aygo X se izdvaja od svih ostalih.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Novi Aygo X uskoro stiže u Toyotine salone u Hrvatskoj, a već je sada dostupan putem ekskluzivnih online rezervacija. Svi koji to žele mogu već sada rezervirati svoj primjerak iz ograničene serije Toyota Aygo X Cardamom – model nadahnut začinom kardamomom, a iz Toyote kažu kako donosi “profinjenu i prigušenu estetiku uz efekt zelene boje”.

Aygo X Cardamom dodatno je začinjen ukrasnim mat naglascima u narančastoj boji Mandarina na karoseriji te na posebnim 18” aluminijskim naplatcima u mat crnoj boji. Tema Mandarina se prenosi i u unutrašnjost gdje se ukrasni detalji nalaze na ručici mjenjača i konzoli.

 

Aygo X Cardamom donosi i JBL audio sustav (2x 25mm Tweeters i 2x 150mm Full-Range) uz pojačalo snage 300 W i subwoofer promjera 200mm u prtljažnom prostoru.

Obrazac za online rezervacije je na ovom linku, a ograničena serija Toyota Aygo X Cardamom dostupna je po cijeni od 147.300 kn.

Aygo X je u svim verzijama opremljen sustavom Toyota Smart Connect, a uz pomoć aplikacije za pametni telefon MyT mogu se pratiti različiti podaci o vozilu, kao što su analiza vožnje, razina goriva, upozorenja i praćenje kretanja vozila. Aygo X čini i korak naprijed u pogledu sigurnosti te nudi Toyota T-Mate, napredne sustave sigurnosti i pomoći vozaču, kao i 10-godišnje jamstvo iz programa Toyota Relax.

YouTube MP3 - Hotmail
1