Na tržište je stigao redizajnirani FIAT Tipo MY 21, s cijenom već od 112.000 kuna

Na tržište je stigao redizajnirani FIAT Tipo MY 21, s cijenom već od 112.000 kuna

Radi se o kompletno novoj motorizaciji i osjetnom osvježenju u unutrašnjosti gdje se sada nudi multifunkcionalni touch ekran od 10". Uz model Cross tu je i Opening Edition po akcijskim cijenama

Na hrvatsko je tržište stigao redizajnirani i iznutra i izvana osvježeni FIAT Tipo, oznake MY 21. S obzirom da ovaj model spada u najprodavaniji segment na našem tržištu, koji nosi 30% ukupne prodaje, FIAT kao proizvođač je najviše napravio na širini svoje ponude. Tako je asortiman modela Tipo proširen, pa je u donjem segmentu dostupna njegova najpristupačnija verzije (sedan s 4 vrata), sve do vrha ponude gdje je kreiran potpuno novi Tipo CROSS.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Cross model (na naslovnoj fotografiji) povišen je u odnosu na druge verzije ne bi li “koketirao” sa sveprisutnim segmentom SUV-a srednje klase.

FIAT Tipo sedan

Za kupce koji imaju namjeru dobiti najviše za uložen novac, iz Fiata su ponudili osnovni model Opening Edition. Verzija je to koja nosi 3 paketa opreme (LED paket, Parking paket, Comfort paket) i najpovoljnije cijene za novi FIAT Tipo MY21, u izvedbama sedan i hatchback.

Početne cijene verzije Opening Edition su kako slijedi:

TIPO SEDAN (1.0 benzinski motor sa 100 KS) – već od 112.200 kuna

TIPO HB 5 vrata (1.0 benzinski motor sa 100 KS) – već od 124.500 kuna

Nešto atraktivniji i opremljeniji Tipo CROSS, s istim 1.0 benzinskim motorom, u prodaji se u Autocommerceu Hrvatska može naći po početnoj cijeni od 147.323 kune (cijena do registracije).

Podijeli:
1