Mala kamata, velika prilika za vaš novi Peugeot 208!

Mala kamata, velika prilika za vaš novi Peugeot 208!

Peugeot 208, najprodavaniji model ove francuske marke u Hrvatskoj, u ponudi je tiejkom prosinca s posebnim uvjetima financiranja uz Peugeot Financiranje i produženo jamstvo Optiway od 4 godine. Ponuda se odnosi na ograničenu količinu modela Peugeot 208 sa zaliha koji su odmah dostupni za isporuku.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Prilikom kupnje Peugeota 208 na kredit uz Peugeot financiranje, u ponudi su uvjeti financiranja uz akcijsku fiksnu kamatu od 2,99% u Eurima. Uz ove uvjete kreditiranja, ali i uz gotovinsko plaćanje, svi kupci na poklon dobivaju 4 godine/80.000 km besplatnog produženog jamstva Optiway što ovu ponudu čini još privlačnijom.

Istovremeno, kupci na poklon dobivaju dodatnu opremu u iznosu od 2.700 kn koja uključuje aluminijske nosače, krovni kofer i tepihe.

Sve fizičke osobe pri kupnji Peugeota 208 na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti Peugeot zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila ove marke svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

– – –

Više informacija saznajte na stranicama Peugeota

Podijeli:
1