Hyundai i20 Style već za 85.990 kn

Hyundai i20 Style već za 85.990 kn

Hyundai je za kupce na hrvatskom tržištu pripremio posebnu ponudu za gradski automobil i20 Style. Hyundai i20 dobitnik je prestižnih nagrada za dizajn, Red Dot Award 2015. te IF Design Award 2016, a druga generacija modela jedna je od najmodernijih u klasi.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Hyundai i20 Style u posebnoj je ponudi dostupan s benzinskim motorom 1.2 DOHC te dizelskim 1.1 CRDi. Bogata oprema Style, između ostalog podrazumijeva sveobuhvatan paket sigurnosne opreme, svjetla za maglu, klima uređaj, radio USB i Bluetooth, 15-colne alu-naplatke te kožom obloženi upravljač i ručicu mjenjača.

Model i20 Style, u izvedbi s benzinskim motorom, dostupan je već od 85.990 Kuna. Posebna ponuda odnosi se na ograničen broj vozila i vrijedi do isteka zaliha, a vozila su raspoloživa uz isporuku odmah.

Za sve kupce novih vozila Hyundaia tu je i jedinstveno 5-godišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže, za bezbrižnu vožnju, uz jamstvo mobilnosti i godišnje preventivne preglede vozila tijekom jamstvenog roka.

Više o akciji zainteresirani mogu pronaći na web stranici hyundai.hr, a Hyundai Hrvatska poziva sve potencijalne kupce da posjete ovlaštene prodajne centre.

Podijeli:
1