Auto Krešo donosi veliku proljetnu akciju i 30% popusta

Auto Krešo donosi veliku proljetnu akciju i 30% popusta

Nakon zimskog razdoblja mnogi vlasnici limenih ljubimaca kreću sa servisnim radovima na svojim vozilima. U cilju da im taj trošak bude što manji te da pomognu u povećanju razine sigurnosti, u Auto Kreši su pokrenuli Veliku proljetnu akciju na sve dijelove.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Akcija se odnosi na dijelove za automobile, ali i skutere te motocikle. Akcija se odnosi na sve dijelove iz redovne ponude Auto Kreše, odmah spremne za isporuku, bez obzira trebate li ulje, filtere, kočnice, akumulatore, žarulje, pumpe vode ili pak remenje, spojke, hladnjake… osim guma.

Popust od 30% vrijedi na sve oblike plaćanja pa je svejedno je li riječ o gotovinskom ili kartičnom plaćanju, odjednom ili na rate. Ovo je popust, koji se do sada nije susretao na tržištu dijelova automobila, odnosno skutera i motocikala te predstavlja jedinstvenu priliku za popravak svih eventualnih nedostataka, odnosno servisiranje autaomobila ili motocikla.

Auto Krešo je domaći trgovac dijelovima za sva vozila koji usluge nudi putem 23 poslovnice diljem Hrvatske te u svom asortimanu ima više od 120 svjetski poznatih dobavljača koji, uglavnom, rade za prvu ugradnju u vozila. Velika proljetna akcija isključuje sve ostale akcije i pogodnosti, ne odnosi se na robu koja se nalazi na neto cijeni, gume (niti jedni pneumatici nisu uključene u akciju), robu vanjskih dobavljača te OE dijelove.

Više detalja možete doznati na besplatnom broju info centra 0800 250 800 ili na web stranici autokreso.hr, a sve informacije su dostupne i na mobilnoj aplikaciji Auto Kreše.

YouTube MP3 - Hotmail
1