Čak 74 posto Bečana svakodnevno izabire ekološki o

poruka: 2
|
čitano: 1.894
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Čak 74 posto Bečana svakodnevno izabire ekološki o".
15 godina
offline
Čak 74 posto Bečana svakodnevno izabire ekološki o

gotovo 100 % bečana živi u glavnom selu uređene i pravne države, gdje primarno savršeno funkcionira javni sektor, osnova svega ostaloga. javnoprometna i biciklistička struktura im je besprijekorna. objavljivanjem ovakvih napisa, bug samo izaziva slinjenje onih koji to čitaju u dijametralno suprotnim kaljužama (), u kojima i najstariji stanovnici (uglavnom, iako ne uvijek posve opravdano) još žale za autrougarskom. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
offline
Re: Čak 74 posto Bečana svakodnevno izabire ekološ
Svaka čast bečkom javnom prijevozu, odlično funkcionira a cijena karata kikiriki.
No nešto ne štima sa prijevodom, Beeečana ima dva milijuna a biciklista u Beču izbroje 12 milijuna! Valjda se misli koliko puta su se provozali biciklima ili tako nešto.

Meni zanimljivo gledati standarde kod biciklista, recimo Beč ili Amsterdam velikom većinom su to skuplji cestovni ili gradski bicikli (i samo pasem oči), a kod nas na balkanu većinom neki jeftini brdski gdje lanac škripi a kotač ide u osmicu (a da ne spominjem lošu kadencu vozača 🙄). Čak kod nas imamo i uvoz polovnih bicikala iz Njemačke i Švicarske (slična praksa kao i s autima 😮‍💨).
Mislim da to pokazuje da kod nas ovi što gonjaju bicikle većina to radi zato što nema novca za auto i gradski prijevoz (pošto je skup) pa imaju kakav takav prijevoz u obliku bicikla (ili kantu od auta) a kod Bečana je očito da ovi što voze bicikle imaju čim si priušte u takvom broju tako skupe bicikle. Dok kod njih sirotinja se gonja jeftinim gradskim prijevozom (naravno nije pravilo). I postoji jedna činjenica da će prije stići biciklom na odredište nego autom (nije pravilo).
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2024 23:26 (ajimerej).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice