Impresum

autonet
Hrvatski automobilski Internet magazin
autonet.hr
ISSN 1333-9060
glavni urednik Miroslav Rosandić e-mail
novosti i testovi
Ivan Cvetković e-mail
dizajn stranica Autonet e-mail
webhosting WMD home
marketing Autonet Marketing e-mail
nakladnik Bug d.o.o.

adresa
Milana Ogrizovića 36a, 10000 Zagreb, Hrvatska

uprava
Aron Paulić, direktor

OIB
05461674840

IBAN
HR9624020061100058131

Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS 080357239. Temeljni kapital: 129.600,00 kn

Hrvatski automobilski Internet magazin autonet kontaktirajte putem adrese redakcija@autonet.hr

Izjava o odricanju od odgovornosti

Mišljenja iznesena u tekstovima magazina Autonet stav su autora i ne moraju se nužno podudarati sa stavovima redakcije. Magazin Autonet ne preuzima odgovornost vezano uz podatke, mišljenja i opise vožnji navedene u našim člancima. Svi testovi automobila izvedeni su od strane profesionalnih test vozača i ne mogu se koristiti kao preporuka za način upotrebe opisanog automobila. Magazin Autonet ne preuzima odgovornost za eventualne nezgode nastale pri izvođenju vožnje načinom opisanim u našim člancima. Iste navodimo isključivo kao informaciju o testiranom vozilu. Magazin Autonet preporuča vožnju u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama Republike Hrvatske.

Autorsko pravo

Preuzimanje sadržaja, ilustracija i dizajnerskih elemenata portala sa stranica magazina Autonet nije dozvoljeno, u skladu sa Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima (NN 167/03). Ukoliko izvor ne navodi Copyright, postavljena je oznaka PD (Public Domain).

O nama

Hrvatski automobilski magazin Autonet je, kao prvi web sadržaj ove vrste pokrenut u Hrvatskoj, započeo s radom 9. travnja 1999. Od samih početaka, postavili smo ciljeve koje smatramo nužnima za kvalitetan rad u okvirima ovog medija: brojnost čitateljske publike, brzina donošenja informacija i obujam objavljenih sadržaja naši su glavni aduti. Uz to, autonet neprekidno proširuje svoju ponudu obogaćivanjem sadržaja i proširivanjem tema koje donosi.

U obilju rubrika koje donosimo ističu se testovi, dnevne vijesti, premijere, ali i bogato ilustrirani prikazi salona automobila te informacije s testova sigurnosti, izvještaji s prezentacija novih modela automobila u Hrvatskoj i svijetu kao i rubrika posvećena automobilskoj tehnici. Magazin Autonet je opremljen i interaktivnim pretraživačem za sve objavljene teme.

Potrebno je naglasiti kako je pristup svim sadržajima što ih nudimo potpuno besplatan, što Autonet čini značajno pristupačnijim od tiskanih izdanja ovog profila. Također, zahvaljujući specifičnostima Interneta kao medija svi ikada objavljeni sadržaji stalno su dostupni na našim stranicama što iz dana u dan ovu bazu podataka čini sve većom.

Uz čitateljsku publiku čija brojnost nadmašuje onu najtiražnijih specijaliziranih izdanja automobilske struke, Autonet sudjeluje u radu udruge Hrvatski automobilski novinari, s glavnim urednikom kao članom žirija Izbora za hrvatski automobil godine (HR auto), najstarijeg nacionalnog izbora ove vrste.

Od ožujka 2017, Autonet je dobio nove stranice te je opremljen znatno naprednijim sustavom administriranja sadržaja.

YouTube MP3 - Hotmail
1