Audi Q4 e-tron će nuditi čak i personalizaciju svjetala

Audi Q4 e-tron će nuditi čak i personalizaciju svjetala

Audi namjerava u narednim godinama ubrzano razvijati ponudu svojih modela s elektrificiranim pogonskim sklopovima. Jedno od najzanimljivijih novih vozila iz linije e-tron će svakako biti Q4 e-tron koji je ranije ove godine najavljen u tzv. near-production konceptnoj formi.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Službena premijera ovog automobila u njegovom konačnom produkcijskom izdanju se očekuje tijekom sljedeće godine, a prije kraja 2020. će biti započeta i serijska proizvodnja. Konačno vozilo se ne bi trebalo značajnije razlikovati od studije, no kupcima bi trebale biti ponuđene razne mogućnosti personalizacije vanjskog i unutrašnjeg izgleda automobila.

Jedan od detalje kojeg će kupci moći prilagoditi svojih željama je svjetlosni potpis automobila, odnosno izgled njegovih prednjih i stražnjih svjetala. Lichte kaže kako su za Q4 e-tron razvili “do 25 LED opcija svjetlosnog potpisa” iz kojih će kupci moći izabrati onu koja im se najviše sviđa na njihovom novom Q4 e-tron.

Podsjetimo, Q4 e-tron pokreće par električnih motora kombinirane snage 225 kW, odnosno 306 KS. Od toga 150 kW i okretni moment od 310 Nm dolazi od stražnjeg motora, dok prednji motor pridonosi sa 75 kW i najvećim okretnim momentom od 150 Nm. Uz bateriju kapaciteta 82 kWh ovaj bi automobil svojim putnicima trebao omogućiti autonomiju od oko 450 km.

Podijeli:
1