Uletio Corollom u prvi kat kuće – namjerno

Uletio Corollom u prvi kat kuće – namjerno

Još jedan incident u SAD-u koji uključuje zaletavanje Toyote Corolle u kuću, dogodio se prije nekoliko dana. Ovoga puta automobil je doslovno uletio na prvi kat kuće, a vozač je upravo to i htio učiniti

Iz američke savezne države Pennsylvania, iz mjesta Decatur, stiže vrlo neobična priča, u kojoj je glavni akter ponovno netko tko se automobilom zaletio u kuću. Ovaj slučaj dogodio se samo koji dan nakon prošlog incidenta, o kojem smo pisali, kada je nesmotrena dostavljačica završila u zidu obiteljske kuće i bila uhvaćena kamerama. I u ovom je slučaju automobil bio Toyota Corolla, no posljedice i način udara prilično su ozbiljniji.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Prema podacima s mjesta događaja, 20-godišnjak je Corollom iz 2006. godine namjerno ubrzao, zaletio se prema ovoj obiteljskoj kući. Kao lansirnu rampu iskoristio je mostić preko odvodnog kanala na prilazu kući, što ga je podiglo uvis. Doslovno je preletio vozila parkirana pred kućom i zabio se u ugao kuće, u visini prvog kata. Fotografije s lica mjesta prilično su nevjerojatne.

Za sada nema informacija o motivima ovog svjesnog uništavanja imovine i općenito sulude vozačke akcije. Spasilačke službe izvukle su Corollu iz zida, stabilizirale kuću i zaštitile je ceradama, dok je mladić izvučen iz olupine i prebačen u bolnicu. Nakon toga morat će se suočiti s optužbama za kaznena djela teškog napada i dovođenja u opasnost ljudi i imovine. Prijeti mu 5 do 20 godina iza rešetaka.

YouTube MP3 - Hotmail
1