Italdesign najavio novi koncept za Ženevu

27. prosinca 2016.
Vijesti - Italdesign najavio novi koncept za Ženevu
Talijanska dizajnerska kuća Italdesign, od 2010. u vlasništvu Grupe Volkswagen, je objavila prvi teaser svog novog konceptnog modela koji će premijerno biti predstavljen na sljedećem ženevskom auto salonu u ožujku iduće godine.

Italdesign već gotovo tradicionalno u Ženevi predstavlja svoja posljednja dizajnerska dostignuća, a podsjetimo posljednje dvije godine među najzanimljivijim studijskim izlošcima na poznatom švicarskom auto salonu su bili modeli GT Zero, odnosno godinu dana ranije model GEA.

Sve što na priloženom teaseru možemo vidjeti je poklopac spremnika za gorivo, ili možda poklopac utičnice za punjenje baterija i sl. Naime, trenutno nije poznato o kakvom je pogonskom sklopu riječ, a objavu teasera je popratio samo poziv da se na ženevskom auto salonu upoznamo s "prvom posebnom pričom" Italdesigna.

O čemu god da se konkretno radi, ovaj će automobil vjerojatno biti prvi projekt koji je u potpunosti razvijen bez ikakvog utjecaja Giorgetta Giugiara, koji je tijekom prošle godine napustio Italdesign.
GALERIJA: Italdesign najavio novi koncept za Ženevu

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing