Hyundai - sub-kompaktni crossover stiže 2018.

5. siječnja 2017.
Vijesti - Hyundai - sub-kompaktni crossover stiže 2018.
Hyundai bi uskoro na tržište trebao lansirati novi SUV, a radit će se o manjem tzv. sub-kompaktnom crossoveru koji će biti konkurencija nissanovom Jukeu i mnogim drugim sličnim automobilima koji su sve popularniji na gotovo svim tržištima.

Prema navodima izvora, koji se pozivaju na insajdere, veliki utjecaj na vanjski dizajn ovog modela će imati konceptni Intrado (na slici) predstavljen još 2014. na tadašnjem ženevskom auto salonu. Drugim riječima, bit će riječ o izgledom slobodnijem i vrlo moderno dizajniranom vozilu namijenjenom prvenstveno mlađim kupcima.

Dakako, linije i značajke studijskog modela će biti nešto ublažene pa možemo očekivati veliki obiteljski utjecaj Tucsona, i30 i i20. To pak posebno vrijedi za uređenje interijera, motorizaciju (npr. turbo 1.0 i 1.4; 1.4 i 1.6 CRDi) i sl. Također, očekuje se kako će biti dostupan s pogonom na prednje te na sva četiri kotača, kada smo se dotakli tehnikalija recimo i kako će se ovaj automobil B segmenta temeljiti na platformi modela i20.

Konačni naziv ovog modela još uvijek nije poznat, a službena premijera bi se trebala održati prije kraja ove godine. Prodaja će započeti u prvoj polovici sljedeće godine, a do kraja iste bi Hyundai navodno trebao predstaviti još jedan i to manji crossover A segmenta.
GALERIJA: Hyundai - sub-kompaktni crossover stiže 2018.

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing