BMW će u Pekingu predstaviti konceptnu seriju 9?

3. travnja 2014.
Vijesti - BMW će u Pekingu predstaviti konceptnu seriju 9?
Prema posljednjim saznanjima BMW bi na predstojećem pekinškom auto salonu trebao predstaviti konceptnu najavu svoje nove velike limuzine, odnosno modela za koji se vjeruje kao će nositi oznaku serija 9.

Tako barem javlja njemački Auto Motor und Sport koji se poziva na insajdere koji tvrde kako će ova studija tržištu predstaviti "novu filozofiju uređenja interijera" koja bi se prvotno trebala komercijalizirati u sljedećoj seriji 7.

Za sada dakako nema nikakvih službenih potvrda o seriji 9, no već se neko vrijeme mogu čuti glasine kako u BMW-u ozbiljno razmišljaju o lansiranju ovog modela, posebno na tržištima poput kineskog i sl. Također, očekuje se kako bi eventualna produkcijska izvedba koristila izvedbu platforme na kojoj će se temeljiti nova serija 7, ali i sljedeći Rolls-Royce Phantom.

Ovaj izvještaj kaže i kako bi se serija 9 na tržištu trebala pojaviti 2016, no nadamo se kako ćemo više znati nakon pekinškog auto salona koji će se održati krajem ovog mjeseca. Do tada nam kao pokazatelj smjera u kojem bi serija 9 mogla krenuti može poslužiti konceptni Gran Lusso Coupe (na slikama).
GALERIJA: BMW će u Pekingu predstaviti konceptnu seriju 9?

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing