Auto Krešo nudi besplatno testiranje amortizera!

30. svibnja 2016.
Akcije! - Auto Krešo nudi besplatno testiranje amortizera!
Poznati distributer rezervnih dijelova Auto Krešo i Monroe pozivaju sve zainteresirane vlasnike automobila da dođu na besplatno testiranje amortizera. Testiranje će se održati u regionalnim središtima Auto Kreše u Splitu, Rijeci, Zagrebu, Osijeku i Varaždinu te u novom središnjem skladištu u Karlovcu.

Za sigurnost vožnje preporuka je jednom godišnje ili svakih 20.000 km provjeriti stanje kompletnog ovjesa, pa tako i amortizera. Također, stručnjaci ističu da se amortizeri mijenjaju svakih 80.000 kilometara.

Kako uočiti neispravnost amortizera? Pretjerano ljuljanje vozila, zanošenje u zavojima, poskakivanje svjetla, nestabilnost pri udaru bočnog vjetra, neravnomjerna istrošenost guma te ulje na tijelu amortizera samo su neki od pokazatelja koji nam govore da je potrebno provjeriti ispravnost amortizera.

Pokažu li se amortizeri spremni za izmjenu, u suradnji s mrežom brzih servisa Auto Stop, u Auto kreši su pripremili povoljnije cijene amortizera kao i njihove zamjene. Zato je ovo prava prilika da besplatno provjerite stanje amortizera te ih prema potrebi zamijenite prema posebno povoljnijm uvjetima.

Besplatno testiranje amortizera bit će moguće od 6. lipnja i to prema sljedećem rasporedu:


6. lipnja (ponedjeljak) - Lovački put 1, Split
7. lipnja (utorak) - Marinići 145, Viškovo
8. lipnja (srijeda) - Zagrebačka ulica, Odvojak l br. 2, Karlovac
9. lipnja (četvrtak) - Biokovska 1b, Zagreb
10. lipnja (petak) - J.J.Strossmayera 165, Osijek
10. lipnja (subota) - Optujska 157, Varaždin

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing