Od 2019. svaki Volvo s elektrificiranim pogonom

Od 2019. svaki Volvo s elektrificiranim pogonom

Volvo je službeno potvrdio kako će svaki njihov novi model počevši od 2019. imati ugrađen električni motor. Također, iz Volva su priopćili da će između 2019. i 2021. kupcima ponuditi čak pet električnih modela, od kojih će dva biti proizvodi Polestara, volvoovog kućnog tunera, odnosno performance odjela. Uz njih će ponudu ovog švedskog proizvođača će činiti hibridni i plug-in hibridni automobili.

Iz Volva poručuju kako je ovakav ambiciozni plan posljedica potražnje kupaca koji svakim danom sve više zahtijevaju električna i hibridna vozila, a taj će se trend prema svemu sudeći nastaviti i u budućnosti.

Još ranije su iz Volva poručili kako im je plan do 2025. prodati oko milijun elektrificiranih automobila, no taj bi se plan vremenom mogao i promijeniti s obzirom na rast popularnosti ovakvih vozila i očekivani pad njihove cijene.

https://gdehr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=d54MrIsn7PJvzg48P5lEBcnlXWAr3sbV8xP4YJLwhtT.B7/fastid=dlotdyuihyqnizbapywiuzdednmv/stparam=smimkpkhho/url=https://www.mercedes-benz.com/growup/hr/hr?utm_source=autonet.hr&utm_medium=display&utm_campaign=mercedes_autonet&utm_content=contentover_wallpaper
SKROLAJ ZA SADRŽAJ