Sljedeći BMW X3 stiže u Frankfurt

5. siječnja 2017.
Vijesti - Sljedeći BMW X3 stiže u Frankfurt
BMW već dulje vrijeme radi na razvoju sljedeće generacije modela X3, a sada BMWBlog javlja kako će se online premijera održati u kolovozu sljedeće godine, dok će prvi nastup za širu javnost biti onaj na ovogodišnjem frankfurtskom auto salonu.

Spomenuti izvor, uvijek dobro upućen u novosti iz Münchena, se poziva na insajdere koji kažu i kako će prve isporuke ovog noviteta krenuti u ožujku iduće godine.

Od tehničkih detalja za sada je poznato kako će se novi X3 temeljiti na novoj platformi koja će omogućiti ugradnju pogona na stražnje te na sva četiri kotača, no još je važnija činjenica kako će se njenom upotrebom smanjiti ukupna masa vozila za oko stotinjak kilograma.

Također, nova će platforma omogućiti ugradnju novog plug-in hibridnog pogonskog sklopa s 2,0-litrenim benzincem i električnim motorom kombinirane snage oko 300 KS. Glavninu konvencionalne motorizacije će činiti novi 2,0 i 3,0-litreni benzinski i dizelski turbo motori smanjene potrošnje i povećane snage u odnosu na trenutnu ponudu.

Na kraju dodajmo kako će kupcima biti ponuđene i dvije performance izvedbe M40i snage 360 KS te X3 M čija će se snaga kretati oko 420 KS.

Komentari

Napiši komentar

Prijavite sePrijava preko facebooka

Pogledaj sve komentare

Powered by AdminMax v6 © 2005-2017 by Internet Softver Design by WEB Marketing