Protea Sport - nova adresa za bicikliste i motoriste u Osijeku

16. studenog 2015.
Vijesti - Protea Sport - nova adresa za bicikliste i motoriste u Osijeku
U Osijeku se sada na jedom mjestu mogu kupiti i servisirati bicikli, nabaviti oprema, ali i brojni auto i moto dijelovi te oprema. Strossmayerova 165 u Osijeku nova je meka za sve ljubitelje vožnje na dva kotača, bilo da je riječ o onima na ljudski ili pak motorni pogon. Naime, na istoj adresi, pod tvrtkom Protea Sport sada se nalazi nova specijalizirana prodavaonica bicikala, a od trgovine autodijelova u sklopu tvrtke Auto Krešo odvojila se i specijalizirana prodavaonica dijelova i opreme za motocikle.

Pa krenimo redom, nakon Jastrebarskog i Zagreba, Osijek je treći grad u Hrvatskoj koji se može pohvaliti ovom specijaliziranom prodavaonicom bicikala, a gdje se mogu kupiti modeli svjetski poznatog branda Specialized. Zagreb ima Specialized Concept Store, dok je u Osijeku Specialized Elite Shop. Pored Specialized bicikala u ponudi su i drugi provjereni brendovi poput GT-a, Castellia, Topeaka, Lizard Skinsa, Srama, Avida, Truvativa, Crankbrothersa i DT Swissa, a odnedavno i njemačkih bicikala Bulls te programa nizozemskih bicikala Hollandia. U planu je i daljnje širenje ponude. U osječkoj poslovnici svim će kupcima i korisnicima biti dostupna i usluga vrhunskog servisa.

Auto Krešo na adresi J. J. Strossmayera 165 posluje već dugi niz godina, a zadnje vrijeme u značajnom je porastu potražnja za motodijelovima, pa je nakon zasebnog "kutka" u trgovini audijelovima, logičan slijed bilo odvajanje i otvaranje specijalizirane prodavaonica i to treće, nakon Zagreba i Splita. Dakle, vozite li motocikl, skuter ili moped sada na jednom mjestu možete pronaći brojne rezervne dijelove popust svjećica, remenja, guma, ulja, diskova, pločica, filtra... Novost je da je svoje mjesto pored motodijelova našla i oprema brojnih proizvođača, pa je trgovina sada namijenjena i onima koji tek ulaze u svijet motora, pa nabavljaju kacigu, jaknu, rukavice...

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing