Mercedes-Benz organizira 4MATIC dan i najavljuje novosti za 2011.

23. studenog 2010.
Akcije! - Mercedes-Benz organizira 4MATIC dan i najavljuje novosti za 2011.
Stalni pogon na sve kotače dostupan je u širokoj gami Mercedes-Benzovih vozila. Omogućava snažno ubrzanje na lošijim cestama, mokrim i skliskim površinama te na površinama pokrivenima snijegom.

Pogon na sve kotače 4 MATIC podržavaju elektronički sustavi: ESP - prepoznaje opasnost od proklizavanja te pojedinačnim kočenjem potrebnih kotača održava stabilnost vozila i 4ETS (Electronic Traction System) koji ciljano djeluje na kotaču koji bi mogao proklizati te istodobno prenosi okretni moment na kotače s dobrom trakcijom.

EUROline i AUTOline organiziraju posebno zimsko druženje od 24. do 26. studenog od 8 do 19 sati u EUROline centrima u Zagrebu i Rijeci te AUTOline centrima u Zadru i Splitu.

Mercedes-Benz vas stoga poziva da iskoristite priliku za kupnju vozila s pogonom na četiri kotača. Uz to, svaki će kupac na poklon dobiti originalnu Mercedes-Benzovu krovnu kutiju s nosačima. U suradnji s EUROlineovim i AUTOlineovim partnerima očekuju vas i brojni pokloni (otvaranje skijaške sezone u jednom od prestižnih skijališta, servis skija, popusti na zimsku opremu renomiranih brendova...).

Posjetite EUROline i AUTOline centre i uvjerite se u velik izbor i kvalitetu vozila i usluga Mercedes-Benz. Saznajte više o ponudi 4MATIC vozila, poklonima za svakog kupca te partnerima na internetskoj stranici www.4matic.hr

Novi modeli Mercedes-Benza na hrvatskom tržištu

Tijekom 2011. godine predstavnik za vozila Mercedes-Benz, tvrtka EUROline na naše će tržište dovesti čak 10 novih modela automobila:

CLS: krajem siječnja
CLS 63 AMG: ožujak
E 250 CDI 4MATIC (prva E-klasa s četiri cilindra i 4MATIC pogonom): krajem ožujka
SLK: krajem ožujka/travanj
C-klasa: krajem ožujka/travanj
C-klasa Coupé: lipanj
SLS Roadster: krajem srpnja
CLS 500 i 4MATIC pogon: jesen
ML: krajem godine
B-klasa: krajem godine
Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing