Citroën u Ženevi predstavlja SpaceTourer 4X4 Ë

16. veljače 2017.
Vijesti - Citroën u Ženevi predstavlja SpaceTourer 4X4 Ë
Citroën će na predstojećem ženevskom auto salonu predstaviti novi konceptni model pod nazivom SpaceTourer 4X4 Ë, koji u osnovi avanturistička izvedba francuskog MPV-a, a koji se temelji na manjoj XS verziji istog.

Kako bi opravdala svoj avanturistički duh ova studija dolazi s pogonom na sva četiri kotača te robusnijim izgledom koji se može zahvaliti dodatnoj zaštititi karoserije, krovnim nosačima i jedinstvenim naplacima, kao i gumama koje su opremljene lancima za snijeg. Dorađen je i interijer koji dolazi s novim kožnim i Alcantara presvlakama te drugim manjim izmjenama.

Na kraju dodajmo i kako ovaj model pokreće 2,0-litreni BlueHDi snage 150 KS i najvećeg okretnog momenta od 370 Nm uparen sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem koji snagu i moment na podlogu prenosi putem već spomenutog 4x4 pogona, dok će za boljim off-road sposobnostima pripomoći 60 mm viša podnica.

U Citroënu kažu da je ovakvo rješenje pogonskog sklopa izvedivo i za serijsku proizvodnju, no nisu potvrdili da bi se tako nešto uistinu moglo i dogoditi. 
GALERIJA: Citroën u Ženevi predstavlja SpaceTourer 4X4 Ë

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing