Ima šanse za Mitsubishi Evolution – možda kao SUV

Ima šanse za Mitsubishi Evolution – možda kao SUV

Mitsubishi je posljednji Lancer Evolution proizveo 2015. te se s cijelom pričom pozdravio putem Final Edition izvedbe. Tada su iz Mitsubishija priopćili kako ne razmatraju nasljednika ovog automobila, a priča se do danas nije promijenila. Točnije, Lancer neće dobiti Evolution verziju, no poznati Evo automobili bi se mogli vratiti na tržište.

Naime, mitsubishijev šef Trevor Mann je u intervjuu Motoringu kako u Mitshubishiju ipak planiraju sportski model. Rekao je i da bi se taj automobil trebao pojaviti na tržištu otprilike za šest godina te da se nikako ne mora raditi o limuzini. Mann je istaknuo popularnost SUV-ova i natuknuo kao bi sljedeći Evo mogao biti upravo SUV.

Nažalost Mann nije ništa rekao samom pogonskom sklopu i planiranim performansama, no za očekivati je da će se raditi o električnom ili plug-in hibridnom modelu.

https://gdehr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=d54MrIsn7PJvzg48P5lEBcnlXWAr3sbV8xP4YJLwhtT.B7/fastid=dlotdyuihyqnizbapywiuzdednmv/stparam=smimkpkhho/url=https://www.mercedes-benz.com/growup/hr/hr?utm_source=autonet.hr&utm_medium=display&utm_campaign=mercedes_autonet&utm_content=contentover_wallpaper
SKROLAJ ZA SADRŽAJ