Produkcijski Volkswagen T-Roc stiže do kraja ove godine

Produkcijski Volkswagen T-Roc stiže do kraja ove godine

Još otkako je premijerno predstavljen prije tri godine na tadašnjem ženevskom auto salonu volkswagenov koncept T-Roc je bio tema mnogih nagađanja i vijesti o budućnosti ponude ove njemačke marke. Sada je napokon potvrđeno kako će njegova produkcijska izvedba na europska tržišta stići već do kraja ove godine.

Radit će se o modelu koji će se u volkswagenovoj ponudi smjestiti ispod Tiguana, a iznad produkcijske verzije studije T-Breeze koja će se temeljiti na modelu Polo. Drugim riječima, produkcijskom T-Rocu će kao osnova poslužiti MQB platforma i većinu motorizacije i komponenti će preuzeti od Golfa.

Nadalje, u ponudi će se naći i verzije s pogonom na sva četiri kotača, a kupcima će na raspolaganju stajati ručni te automatski mjenjači s dvije spojke. Proizvodnja će mu uskoro započeti i to u volkswagenovim pogonima u Portugalu.

Uskoro bi trebali saznati više.

https://gdehr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=d54MrIsn7PJvzg48P5lEBcnlXWAr3sbV8xP4YJLwhtT.B7/fastid=dlotdyuihyqnizbapywiuzdednmv/stparam=smimkpkhho/url=https://www.mercedes-benz.com/growup/hr/hr?utm_source=autonet.hr&utm_medium=display&utm_campaign=mercedes_autonet&utm_content=contentover_wallpaper
SKROLAJ ZA SADRŽAJ