Toyota C-HR - Prve službene fotografije

29. veljače 2016.
Vijesti - Toyota C-HR - Prve službene fotografije
Toyota je objavila prve službene fotografije svog novog crossovera koji će premijerno biti predstavljen na ženevskom auto salonu tijekom ovog tjedna. Riječ je dakako o modelu C-HR koji je već ranije službeno najavljen u nekoliko navrata i čija će prodaja započeti do kraja prve polovice ove godine.

Priložene fotografije otkrivaju kako će se produkcijska izvedba poprilično ugledati na najavni istoimeni koncept, odnosno kako će se raditi o agresivno i moderno dizajniranom crossoveru namijenjenom prvenstveno mlađim kupcima željnima atraktivnijeg vozila.

Konkretne tehničke specifikacije za sada još uvijek ostaju tajnom, no znamo kako će se C-HR temeljiti na TNGA platformi koja je osnova i za novi Prius. Također, poznato je i kako će uz konvencionalno pokretne izvedbu kupcima biti ponuđena i barem jedna hibridna verzija, a očekuje se i dostupnost pogona na sva četiri kotača.

Toyota C-HR e se proizvoditi u toyotinim turskim pogonima i prodavat će se na različitim tržištima širom svijeta, a uskoro ćemo znati više.
GALERIJA: Toyota C-HR - Prve službene fotografije

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing