Mercedes-Benz GLC Coupe - Još jedan snažni crossover adut

24. ožujka 2016.
Vijesti - Mercedes-Benz GLC Coupe - Još jedan snažni crossover adut
Mercedes je u New Yorku predstavio Coupe izvedbu modela GLC koja u osnovi slijedi filozofiju svog većeg brata, odnosno modela GLE Coupe.

Drugim riječima, radi se o tzv. coupe crossoveru, odnosno modelu dinamičnijih linija koji se od standardne verzije ponajviše razlikuje od A stupa prema kraju vozila gdje se posebno ističu niža linija krova, nova stražnja svjetla, poklopac prtljažnika s integriranim spojlerom i sl, a tu su i nova maska motora, stražnji difuzor te standardni 19-colni kotači.

Interijer, uređenje i oprema, je u pravilu prenijet iz standardnog GLC-a, s pojedinim manjim razlikama u vidu pojedinih detalja, ukrasa i sl. Slično vrijedi i za tehničku stranu ovog vozila, posebice za motorizaciju.

Naime, ponuda motora će odgovarati onoj u standardnom GLC-u, odnosno kupcima će biti ponuđene osnovne verzije pokretane 4-cilindričnim turbo benzinskim i dizelskim motorima uparenim s 9-stupanjskim automatskim mjenjačima i pogonom na sva četiri kotača, dok bi vrh ponude trebale činiti AMG verzije, odnosno GLC 43 AMG s 3.0 V6 bi-turbo pogonskim strojem te još uvijek službeno nepotvrđeni GLC 63 Coupe s 4.0 V8 bi-turbo motorom.

Prodaja ovog modela će započeti u drugoj polovici ove godine.
GALERIJA: Mercedes-Benz GLC Coupe - Još jedan snažni crossover adut

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing