Lamborghini razmatra mogućnost širenja ponude kompaktnim modelom

26. siječnja 2017.
Vijesti - Lamborghini razmatra mogućnost širenja ponude kompaktnim modelom
Sljedeće godine, kada na tržište stigne Urus, Lamborghini će po prvi put u svojoj povijesti imati ponudu koju će činiti tri modela, no prema Stefanu Domenicaliu, lamborghinijevu šefu, stado razjarenih bikova bi moglo dodatno narasti.

U svom posljednjem intervjuu Motoringu Domenicali je potvrdio kako postoji mogućnost da se Huracanu, Aventadoru i spomenutom Urusu pridruži novi sportski model kompaktnijih dimenzija. Dodao je i kako će konačna odluka o dodatnom proširenju ponude biti donijeta tek nakon što se Urus pokaže kvalitetnim i uspješnim dodatkom trenutnoj ponudi.

Novi manji model bi bio konkurencija McLarenu 570S i očekivanom ferrarijevom Dinu o kojem se često mogu čuti razne glasine i sl. O njegovim je tehničkim karakteristikama za sada poznato tek to da bi se, prema Domenicaliju, temeljio na novoj modularnoj platformi koju bi koristili nasljednici Huracana i Avantadora. O pogonskom sklopu i snazi je za sada još uvijek prerano govoriti, a isto vrijedi i za potencijalno vrijeme lansiranja.

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing