Dacia Logan MCV ubuduće u Stepway izvedbi

23. veljače 2017.
Vijesti - Dacia Logan MCV ubuduće u Stepway izvedbi
Dacijina linija Stepway će uskoro dobiti još jednog, nakon modela Sandero, Lodgy i Dokker, četvrtog člana. Točnije, na ženevskom će auto salonu premijerno biti predstavljen Logan MCV Stepway čija će prodaja na europskim tržištima započeti nedugo zatim.

Verzija Stepway će se od standardne izvedbe razlikovati 50 mm višom podnicom te raznim vizualnim doradama koje će uključivati dvobojne branike, novu masku motor, dodatnu zaštitu karoserije, nova kućišta bočnih retrovizora i slične detalje, a tu je i novi dacijin tzv. svjetlosni potpis predstavljena nedavno u Parizu, odnosno nova prednja svjetla s integriranim LED svjetlima za dnevnu vožnju.

Slično je i s interijerom koji je usuglašen s posljednjim osvježenjem, a verzija Stepway će biti dostupna samo s paketom Laureate koji će uključivati navigacijski sustav, stražnje parkirne senzore, klimu, posebne presvlake, sustav Hill Start Assist i sl, a u opcijskoj će se opremi nalaziti i kožne presvlake, kamera za vožnju unatrag… Inače, ovaj će automobil biti dostupan u dvije boje Azurite plavoj i Vision smeđoj i posebnim 16-colnim naplacima.

Barem isprva Logan MCV Stepway će biti dostupan s dva motora, jednim TCe benzincem i jednim dCi dizelašem. Oba će biti uparena s 5-stupanjskim ručnim mjenjačem te će razvijati snagu od 90 KS. Od ostalih detalja svakako vrijedi spomenuti da je Logan MCV vrlo prostrani obiteljski automobil sa značajnom ponudom prostora unutar putničke kabine te zapreminom prtljažnika obujma 575 dm3.

GALERIJA: Dacia Logan MCV ubuduće u Stepway izvedbi

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing