Citroën najavio premijeru konceptnog modela SpaceTourer HYPHEN

5. veljače 2016.
Vijesti - Citroën najavio premijeru konceptnog modela SpaceTourer HYPHEN
Citroën će na predstojećem ženevskom auto salonu predstaviti konceptni model osmišljen u suradnji s francuskom pop grupom HYPHEN HYPHEN. Riječ je o posebnoj izvedbi modela SpaceTourer prigodnog imena, koja će uz živi dizajn dobiti i pogon na sva četiri kotača.

Podsjetimo, PSA i Toyota su prije par mjeseci predstavili tri nova MPV-a (Traveller, Spacetourer i Proace), a sada je Citroën odlučio svoj model dodatno uljepšati za ženevski auto salon i predstaviti kupcima razne mogućnosti personalizacije ovog vozila namijenjenog obiteljima, dužim putovanjima, izletima, avanturama i sl.

Možemo reći kako su dizajneri ovaj model odlučili učiniti sličnom SUV-u pa otud dodatna plastična zaštita branika i pragova, povišena podnica, 19-colni kotači i sl. Ukupno gledajući žive boje i mnogi detalji očito ciljaju na mlađu publiku, a isto vrijedi i za unutrašnjost vozila u kojoj se između ostalog ističe i veliki panoramski krov.

Dodajmo i kako ovaj model pokreće turbodieselski BlueHDi snage 150 KS uparen sa 6-stupanjskim ručnim prijenosom, stop-start sustavom i pogonom na sva četiri kotača koji će omogućiti lakše svladavanje teže prohodnih terena.
GALERIJA: Citroën najavio premijeru konceptnog modela SpaceTourer HYPHEN

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing