Auto Krešo pokrenuo rasprodaju kaciga AGV i rukavica Garibaldi

15. studenog 2016.
Akcije! - Auto Krešo pokrenuo rasprodaju kaciga AGV i rukavica Garibaldi
Sezona vožnje na dva kotača pri samom je kraju pa je sada prava prilika za rasprodaju ovogodišnjih zaliha. Stoga su u Auto Kreši pripremili čak 30% popusta na kacige i rukavice. Sada je prava prilika za kupnju moto opreme prema znatno povoljnijim cijenama.

Riječ je o poznatom talijanskom brandu kvalitetnih zaštitinih kaciga AGV. Kacige su dio opreme koja je zakonom propisana za sve vozače motocikala i mopeda, a želite li se dodatno zaštiti svakako se opremite i kvalitetnim zaštitnim rukavicama. Popust od 30% vrijedi i na španjolski brand rukavica Garibaldi, bez obzira o kojem je modelu riječ. Požurite u najbližu poslovnicu Auto Kreše jer rasprodaja traje do isteka zaliha.

Tu je i sezonsko sniženje redovnih cijena motodijelova za čak 15%. Popust se odnosi na sve vrste plaćanja, kako na gotovinu, tako i na kartice. Bez obzira trebate li ulje, remene, svjećice, filtre, auspuhe, lance, diskove ili disk pločice, sve možete pronaći u poslovnicama Auto Kreše i to prema sniženim cijenama.

Konačno, snižene su i cijene guma za skutere, motocikle i ATV vozila. Plaćate li gotovinom popust je 15%, a za plaćanje karticama 10%. Sezonsko sniženje traje od veljače 2017, te se odnosi na sve redovne cijene.

---

Posjetite: autokreso.hr
GALERIJA: Auto Krešo pokrenuo rasprodaju kaciga AGV i rukavica Garibaldi

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing