Youtuber svojim Lamborghini Urusom preskočio preko Aventadora

Youtuber svojim Lamborghini Urusom preskočio preko Aventadora

Skok jednog skupocjenog Lamborghinija preko drugoga, ništa manje vrijednoga, tema je zanimljivog videa kontroverznog američkog entuzijasta za automobile i uništavanje istih

Michael Hyssong, youtuber koji vodi kanal Street Speed 717 i na YouTubeu ima nešto preko milijun pratitelja, često automobilima izvodi kojekakve ludosti. Nedavno je tako pickup kamionetom Ram TRX preskakao potoke pokušavši na taj način uništiti odabrano vozilo. Taj mu je pothvat donio gotovo 2 milijuna pregleda njegovog videa na YouTubeu, ali i optužnicu u čak 18 točaka. Nju je pokrenula Komisija za ribarstvo i plovidbu američke savezne države Pennsylvania jer ovakve vratolomije na njihovom zaštićenom području nisu dozvoljene.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Bilo je tu kod Hyssonga u prošlosti još ludih pothvata, poput skoka Fordom F-150 preko Hummera, skakanja Dodge Challengerom na zemljanoj skakaonici, a posljednji video uradak uključuje dva vjerojatno najskuplja automobila kojima se ovaj zabavljač do sada bavio. U svojem posjedu, naime, ima čak dva Lamborghinija, Urusa i Aventadora, pa je odlučio – jednim preskočiti drugoga.

Za potrebe skoka jednog Lamba preko drugoga morao je izraditi rampu u koju je potom parkirao Aventadora, sve kako ga ne bi oštetio kada veliki SUV bude letio preko njega. Na Urusa je, pak, također morao dodatno paziti jer je formalno u vlasništvu njegove buduće supruge. Skupa zafrkancija na koncu je dobro završila, srećom po oba automobila i samog Hyssonga.

Zapratite ga za više ludorija, obećao je da ovo neće biti jedina avantura ove vrste.

YouTube MP3 - Hotmail
1