Vozila luda parkiraju se svuda

Vozila luda parkiraju se svuda

Facebook stranica Prometne zgode i nezgode promiče prometnu kulturu isticanjem primjera prometne nekulture snimljenih na našim prometnicama. Neiscrpan je izvor zabave, a protekli dani posebno su bili plodni

Domaća Facebook stranica Prometne zgode i nezgode otvorena je isključivo zbog bahatih vozača i vozačica, a njezini autori imaju cilj boriti se prije svega protiv bahatog parkiranja, obijesne vožnje i drugih primjera prometne nekulture na hrvatskim cestama.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Na stranici često objavljuju slike vozila koja se nalaze u prometnim prilikama koji nisu u skladu sa zakonskim odredbama, npr. nepropisno parkirane na invalidskim mjestima, vozila koja na parkiralištu zauzimaju više parkirnih mjesta, vozila zaustavljena na javnim površinama i slično.

Bahato parkiranje i kreativan prijevoz tereta

Redovna rubrika su im loše, bahato ili nepropisno parkirana vozila, a s vremena na vrijeme nađe se tu i koji prolazak kroz crveno zabilježen dashcamom.

Dolazak proljeća očito je u glavu udario ponekog vozača, pa je na ovoj stranici posljednjih dana osvanulo i nekoliko bizarnih i zaista zabavnih primjera prijevoza neobičnih i predimenzioniranih predmeta u prtljažniku ili na krovu osobnog automobila. Uz dozvolu admina stranice Prometne zgode i nezgode prenosimo izbor nedavnih zabavnih fotografija s hrvatskih prometnica:

Podijeli:
1