Vozila 130 km/h po autocesti – na tri kotača!

Vozila 130 km/h po autocesti – na tri kotača!

Jedan je američki televizijski voditelj na Instagramu podijelio bizarnu snimku koju je snimio vlastitim mobitelom, kada je na autocesti uočio automobil otvorenog prtljažnika kako vozi bez jednog kotača

Na Instagramu američkog TV voditelja Chada Towerseya pojavila se bizarna snimka s autoceste 405 u poznatom kalifornijskom okrugu Orange County. Na jednom je potezu te autoceste uočio neobičan prizor te odmah posegnuo za mobitelom da snimi neponovljivu scenu: automobil se kretao brzinom od oko 130 km/h, s otvorenim prtljažnikom i – bez prednjeg desnog kotača.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Dijelovi poput kočnica i osovine strugali su po cesti, stvarajući obilno iskrenje, no to vozačicu nije nimalo smetalo. Towersey je zaključio da ona mora biti na drogama ili tabletama, pa joj je pokušao na sve načine signalizirati da se zaustavi. Unatoč tome, gospođa je nastavila bezbrižno juriti sve dok se, u nemogućnosti da pravovremeno zakoči, nije zaletjela u drugo vozilo. Srećom, težih posljedica nije bilo.

Dodatnu bizarnost cijeloj priči daje još jedan detalj – prednji desni kotač s potpuno uništenom gumom kasnije su pronašli u prtljažniku njezinog vozila. Za sada nije sigurno što je navelo vozačicu na ovakav potez. Na njezinom sjedalu uočene su određene tablete, sama je policiji tvrdila da boluje od raka, no službeno ništa od toga nije potvrđeno.

Zna se samo da je veća nesreća izbjegnuta i da imamo video zapis o tome kako izgleda kada netko odluči voziti autocestom na tri kotača.

YouTube MP3 - Hotmail
1