Vozačica svojim Minijem zalutala na Interlagos usred utrke

Vozačica svojim Minijem zalutala na Interlagos usred utrke

Neobičan video nastao je u Brazilu na trkaćoj stazi Interlagos kada je vozačica Mini Coopera greškom ušla u prostor namijenjen utrkivanju i omela utrku Mercedes-Benz Challenge serije. Srećom, bez ozbiljnijih posljedica

Prije desetak dana u Sao Paolu se, na legendarnoj stazi Interlagos, održavala utrka serije Mercedes-Benz Challenge koju je obilježio neobičan događaj. Naime, usred utrke u blizini staze se pojavio cestovni model Mini Coopera, izgubljeno lutajući zaustavnom zonom u blizini brzog zavoja. Kada su ga spazili iz vodstva utrke, odmah su na stazu poslali sigurnosni automobil pa su trkaći Mercedesi nekoliko krugova vozili iza Safety cara – sve dok Mini nije izišao iz kruga piste.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Sigurno se sada pitate kako se ovaj bijeli Mini Cooper tamo našao. Priča ide ovako. 29-godišnjakinja imena Renata Monti kazala je kako se toga dana s dečkom bila uputila na obližnju stazu gdje su gledali utrke ubrzanja iz serije Forbidden Races, na kojima su im nastupali prijatelji. Gospodična Monti se potom odlučila okušati u tom natjecanju, očito otvorenom i za amatere slučajno prisutne u publici.

Nakon svoje odrađene vožnje na drag-race pisti, na kojoj se našla prvi puta u životu, nastavila je voziti u nepoznato – kako se kasnije ispostavilo, odlutala je na zauzetu trkaću stazu u neposrednom susjedstvu i tamo gotovo izazvala kaos. Iako je incident bio sasvim slučajan, nadležni autoklub Sao Paola pokrenuo je istragu kako bi doznali sve okolnosti ovog bizarnog i potencijalno vrlo opasnog događaja.

U nastavku donosimo i video iz prijenosa utrke nastao u trenucima kada se Mini nepozvan našao na stazi.

YouTube MP3 - Hotmail
1