Volvo XC60 – striptiz se nastavlja

Volvo XC60 – striptiz se nastavlja

Volvo je objavio još nekoliko teasera nove generacije modela XC60 koja će premijerno biti predstavljena na predstojećem ženevskom auto salonu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Na novim teaserima, koje možete vidjeti u priloženoj galeriji zajedno s prethodnima, je dodatno predstavljen dizajn stražnjih svjetala te maske motora i prednjih svjetala. Ukupno gledajući XC60 će vjerno slijediti obiteljske linije predstavljene s većim XC90, a s tehničke strane osnovu će mu dakako činiti modularna SPA platforma.

Iz Volva su najavili da će unutrašnjost ovog noviteta najaviti daljnji smjer razvoja kokpita, no za sada nema fotografija interijera. Ono što za sada znamo je da će XC60 biti opremljen dorađenom izvedbom infotainment sustava Sensus Connected Touch iz modela XC90.

Osnovu motorizacije će činiti 2,0-litreni turbo 4-cilindrični benzinski i dizelski motori, a u ponudi se svakako može očekivati hibridna verzija, a kasnije i novi 3-cilindrični pogonski strojevi. Kasnije je moguć i dolazak električne izvedbe. Kupcima će na izboru stajati verzije s pogonom na prednje te na sva četiri kotača te ručni i automatski mjenjači.

Podijeli:
1