Volkswagen zaštitio nove nazive za I.D. modele

Volkswagen zaštitio nove nazive za I.D. modele

Već smo ranije znali kako će se nova linija volkswagenovih električnih automobila proširiti, a sada smo čini se saznali i koje će nazive nositi ovi noviteti. Podsjetimo, VW je do sada predstavio modele I.D., I.D. Buzz i I.D. Crozz, a čini se kako će ih slijediti I.D. Cruiser, I.D. Freeler te I.D. Streetmate.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Naime, ovu su imena koja je Volkswagen zaštitio pri Svjetskoj organizaciji za zaštitu intelektualnog vlasništva i očekuje se kako će ih proizvođač iz Wolfsburga iskoristiti barem za najavne koncepte, ako ne i za konačne produkcijske modele.

Za sada nije poznato o kakvim će se točno modelima raditi, no jedan od ovih automobila će vrlo vjerojatno biti crossover s obzirom na popularnost istih pa bi taj dio buduće ponude uz spomenuti Crozz trebao biti proširen. Raniji izvještaji su upućivali na to da bi I.D. linija trebala biti proširena i barem jednim limuzinskim modelom, a treći bi mogao biti manji gradski automobil.

U svakom slučaju uskoro bi trebali doznati više jer su pred nama uskoro ženevski i pekinški auto saloni na kojima bi VW trebao predstaviti barem jedan od ovih noviteta.

Podijeli:
1