Volkswagen T-Roc dobio snažniji dizel i dva vizualna paketa

Volkswagen T-Roc dobio snažniji dizel i dva vizualna paketa

Volkswagen je na europskim tržištima odlučio proširiti ponudu modela T-Roc. Konkretnije, ovaj je crossover dobio novi dizelski model koji će činiti sam vrh ponude te dva posebna vizualna paketa pod nazivima Black Style i Beats.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Krenimo s važnijom novosti i recimo kako će T-Roc ubuduće biti dostupan s 2,0-litrenim TDI 4-cilindričnim turbo motorom snage 190 KS i najvećeg okretnog momenta od 400 Nm. Dotični pogonski stroj je uparen sa 7-stupanjskim DSG mjenjačem te 4Motion sustavom pogona na sva četiri kotača.

Ovako motorizirani T-Roc će do 100 km/h ubrzavati za 7,2 sekunde, dok će mu najveća brzina iznositi 216 km/h. Sasvim razumljivo ovo je najskuplja verzija T-Roc te je trenutno poznato kako će mu cijena u Njemačkoj kretati od 35.105 eura.

Što se novih paketa opreme tiče Black Style, kao što mu i samo ime govori donosi mnoge crne elemente vanjštine, kao i standardne 18 te opcijske 19-colne lakometalne kotače, mnoge ukrasne elemente i sl. Unutrašnjost je također dotjerana, a Black Style je moguće odabrati s paketima opreme Style i Sport

Beats se može pohvaliti snažnim audio sustavom te raznim ukrasnim elementima vanjštine i interijera. Ova je dorada također dostupna s paketima Style i Sport.

Podijeli:
1