Volkswagen osvježio Golf Sportsvan

Volkswagen osvježio Golf Sportsvan

Volkswagen je objavio prve fotografije i podatke o osvježenoj izvedbi modela Golf Sportsvan koja će premijerni nastup imati na ovogodišnjem frankfurtskom auto salonu tijekom sljedećeg mjeseca. U osnovi ovaj praktični kompaktni automobil s petorim vratima je usklađen s ostatkom svoje modelne obitelji, kako kada je riječ o dizajnu, tako i kada je riječ o opremi.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Što se vanjskog izgleda tiče najuočljivije novosti čine novi branici, LED stražnja svjetla, nova ponuda naplataka, nova Cranberry crvena boja vanjštine te dostupnost LED prednjih svjetala kod pojedinih verzija. Unutrašnjost donosi nove presvlake, ukrase te dostupnost Discover Pro navigacijskog sustava s 9,2-inčnim središnjim zaslonom. Općenito infotainment sustav je dorađen i nudi razne nove mogućnosti.

Ponuda motora, tri TSI i dva TDI pogonska stroja, će više-manje u potpunosti biti preuzeta iz standardne izvedbe modela Golf, a isto vrijedi i za razne sustave pomoći vozaču. Više će biti poznato nakon službene premijere, a prodaja ovog automobila kreće do kraja godine.

Podijeli:
1