Volkswagen objavio još jedan teaser modela T-Roc

Volkswagen objavio još jedan teaser modela T-Roc

Volkswagen je nastavo najavnu kampanju svog novog crossovera koji će službenu premijeru imati na skorašnjem frankfurtskom auto salonu. Dakako, riječ je o modelu T-Roc o kojem smo vas do sada već izvještavali, a posljednje službene informacije kažu da će se raditi o vozilu progresivnog dizajna, privlačnih proporcija te s mnoštvom inovacija.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Također, Volkswagen tvrdi da će T-Roc svojim kupcima nuditi sportski dojam za upravljačem na prometnicama te više no zadovoljavajuće off-road sposobnosti za koje će dijelom biti zaslužan i pogon na sva četiri kotača.

Produkcijski T-Roc će se više-manje u svakom pogledu uvelike osloniti na istoimeni najavni koncept, što znači da će dizajn ovog automobila biti nešto dinamičniji od onoga što bi očekivali od poslovično suzdržanijih volkswagenovih modela, a mnogi detalji se mogu vidjeti u priloženom video zapisu. Nadalje, proizvođač će kupcima ponuditi i mnoge mogućnosti personalizacije vozila koje će se moći pohvaliti i bogatom sigurnosnom te infotainment opremom. Unutrašnjost će također biti nešto življa i slobodnije uređena.

T-Roc će se dakako temeljiti na modularnoj MQB platformi, a pokretat će ga serija 3 i 4-cilindričnih TSI i TDI motora obujma između 1,0 i 2,0 litre uparenih s ručnim te automatskim DSG mjenjačima. S pojedinim motorima bit će dostupan i pogon na sva četiri kotača, a osnovnu ponudu će činiti izvedbe s pogonom na prednje kotače. U konačnici navodno je izgledna i R verzija.

Službena premijera je zakazana za 23. kolovoz, a šira javnost će se imati priliku osobno upoznati s ovim automobilom na frankfurtskom auto salonu u rujnu. Proizvodnja će započeti krajem ovog mjeseca, a prve isporuke na europskim tržištima se mogu očekivati prije kraja ove godine.

YouTube MP3 - Hotmail
1