Volkswagen još jednom najavio novi Polo pred skoru premijeru

Volkswagen još jednom najavio novi Polo pred skoru premijeru

Njemački automobilski div će u petak premijerno predstaviti novu, šestu generaciju modela Polo. Trenutni je model na tržištu već gotovo osam godina pa je sasvim jasno kako je stiglo vrijeme za zamjenu, a do predstavljanja i možda još kojeg teasera Volkswagen je objavio dvije niže priložene fotografije, jednu prednjeg i jednu stražnjeg kraja ovog vozila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Na njima možete vidjeti kako će novi Polo očito slijediti linije i značajke ostatka recentne volkswagenove ponude te kako ne bi trebalo biti većih iznenađena. Polo će dakle ostati vjeran predstavnik volkswagenove modelne obitelji čiji će dizajn biti moderniji i dinamičniji od onog prethodnikovog.

Nadalje, proizvođač navodi da će novi Polo biti veći, prostraniji i udobniji od modela kojeg zamjenjuje. Također, u Volkswagenu ističu kako će nova generacija uz tradiciju koju predstavlja 14 milijuna od 1975. pa do sada prodanih primjeraka ponuditi i posljednja tehnološka rješenja Grupe Volkswagen.

Sve u svemu novi će Polo, prema službenim navodima, “odlično pristajati našem vremenu, vizulano i tehnološki.” Više ćemo saznati ovog petka nakon što će se u 11 sati u Berlinu održati premijera, a više o onome što možemo očekivati od novog Pola možete saznati u našim prethodnim vijestima ovdje i ovdje.

YouTube MP3 - Hotmail
1