Volkswagen još jednom najavio T-Cross

Volkswagen još jednom najavio T-Cross

Volkswagen je već ranije potvrdio kako će službena premijera modela T-Cross biti premijerno predstavljena 25. ovog mjeseca, a sada je objavljen još jedan službeni teaser ovog novog gradskog crosovera. Niže priloženi video teaser nam otkriva više o ovom novitetu nego svi dosadašnji zajedno.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Drugim riječima, možemo vidjeti pojedine elemente prednjeg i stražnjeg kraja ovog vozila, poput LED svjetla, maske motora, dvobojnih kotača i sl, a tu su i dijelovi interijera posebice kokpita. Točnije, možemo vidjeti višefunkcijski upravljač, digitalnu instrumentnu ploču te veliki središnji zaslon infotainmenta. Također, jasno je kako će kupcima biti dostupne razne mogućnosti personalizacije automobila putem izbora boja, presvlaka i sl .

Podsjetimo T-Cross će se temeljiti na modelu Polo te će od njega posuditi većinu motorizacije. Ovi će pak motori biti upareni s ručnim te automatskim DSG automatskim mjenjačima s dvije spojke, a kupcima bi trebale biti dostupne samo izvedbe s pogonom na prednje kotače.

Uskoro ćemo saznati više, a do tada o ovom automobilu se možete dodatno informirati u našim prethodnim vijestima o njemu, primjerice ovdje i ovdje. Prodaja T-Crossa će započeti početkom iduće godine.

Podijeli:
1