Volkswagen ID.3 ulovljen bez kamuflažnih naljepnica (prve slike interijera)

Volkswagen ID.3 ulovljen bez kamuflažnih naljepnica (prve slike interijera)

Volkswagen je do sada objavio nekoliko video zapisa i fotografija svog novog električnog vozila i prvog serijskog automobila iz linije ID, odnosno model ID.3. Svi ti do sada snimljeni primjerci su bili skriveni kamuflažnim naljepnicama kako ne bi mogli jasno vidjeti njihov konačan vanjski izgled.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Namjerno ili slučajno u VW-u su odlučili provozati testni prototip ovog automobila kroz Stuttgart i put ih je doveo ravno ispred kuće jednog automobilskog novinara. Taj je novinar uspio fotografirati dotični automobil i objaviti njegove slike, a ono što je bitno za ovu priču je činjenica da taj prototip gotovo pa i nije imao zaštitne naljepnice. Tako smo sada po prvi put vidjeli konačan izgled ovog vozila.

Fotografije su se brzo raširile internetom i vjerojatno dodatno povećale interes za ovaj električni automobil. Isto vrijedi i za prve slike interijera koje su “skinute” s brzo uklonjenog službenog video zapisa. Podsjetimo, tijekom prošlog mjeseca VW je objavio da je već zaprimio preko 20.000 pred-narudžbi ID.3. Njemački proizvođač očekuje da će do rujna i frankfurtskog auto salona, gdje će se održati službena premijera, dosegnuti brojku od 30.000 narudžbi.

Ranije je potvrđeno da će ID.3 kupcima u konačnici biti dostupan u tri izvede, različitog kapaciteta baterije te različite snage motora. Konkretnije, radit će se o baterijama kapaciteta 45, 58 i 77 kWh. Prvi će imati autonomiju od oko 330, drugi oko 420, a treći oko 550 km.

Podijeli:
1