Volkswagen ID.3 ulovljen bez kamuflažnih naljepnica (prve slike interijera)

Volkswagen ID.3 ulovljen bez kamuflažnih naljepnica (prve slike interijera)

Volkswagen je do sada objavio nekoliko video zapisa i fotografija svog novog električnog vozila i prvog serijskog automobila iz linije ID, odnosno model ID.3. Svi ti do sada snimljeni primjerci su bili skriveni kamuflažnim naljepnicama kako ne bi mogli jasno vidjeti njihov konačan vanjski izgled.

Namjerno ili slučajno u VW-u su odlučili provozati testni prototip ovog automobila kroz Stuttgart i put ih je doveo ravno ispred kuće jednog automobilskog novinara. Taj je novinar uspio fotografirati dotični automobil i objaviti njegove slike, a ono što je bitno za ovu priču je činjenica da taj prototip gotovo pa i nije imao zaštitne naljepnice. Tako smo sada po prvi put vidjeli konačan izgled ovog vozila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Fotografije su se brzo raširile internetom i vjerojatno dodatno povećale interes za ovaj električni automobil. Isto vrijedi i za prve slike interijera koje su “skinute” s brzo uklonjenog službenog video zapisa. Podsjetimo, tijekom prošlog mjeseca VW je objavio da je već zaprimio preko 20.000 pred-narudžbi ID.3. Njemački proizvođač očekuje da će do rujna i frankfurtskog auto salona, gdje će se održati službena premijera, dosegnuti brojku od 30.000 narudžbi.

Ranije je potvrđeno da će ID.3 kupcima u konačnici biti dostupan u tri izvede, različitog kapaciteta baterije te različite snage motora. Konkretnije, radit će se o baterijama kapaciteta 45, 58 i 77 kWh. Prvi će imati autonomiju od oko 330, drugi oko 420, a treći oko 550 km.

Podijeli:
1