Volkswagen I.D. Vizzion – spreman za svjetla Ženeve

Volkswagen I.D. Vizzion – spreman za svjetla Ženeve

Volkswagen je nastavio najavnu kampanju svog novog studijskog vozila I.D. Vizzion koje će sluđbenu premijeru imati na predstojećem ženevskom auto salonu. Ovaj put je objavljen kratki video zapis u kojem vidimo LED svjetla i dio prednjeg kraja ovog automobila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Posjetimo, Vizzion je električno pokretana i autonomno upravljana limuzina dinamičnog i elegantnog dizajna koja bi u konačnici mogla dobiti svoju produkcijsku izvedbu. Ne, nužno autonomno upravljanu, no svakako električno pokretanu što će uostalom biti i glavna odlika ostalih članova modela pod oznakom I.D.

U prethodnom video teaseru VW nam je dijelom predstavio interijer bez upravljača i papučica te s hologramskim prikazom pozdravne poruke, a za vjerovati je da može prikazivati i druge podatke, informacije i sl.

Koliko je za sada poznato njegov će pogonski sklop činiti dva električna motora snage 306 KS te baterije kapaciteta 111 kWh. Najveća će mu brzina iznositi 180 km/h, a autonomija će mu se kretati oko 665 km ukoliko se “uračuna domet ostvaren putem sustava regenerativnog kočenja.”

Podijeli:
1