Video: odbjegli kotač pogodio policijski automobil

Video: odbjegli kotač pogodio policijski automobil

Zastrašujuća snimka iz SAD-a pokazuje koliko je opasno po ljude i imovinu kada s kamioneta u vožnji otpadne guma. Zabilježena je nadzornom kamerom iz policijskog vozila, koje je pritom i stradalo

Prošloga tjedna policija iz mjesta Spring Township u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji zabilježila je, i odmah na društvenim mrežama podijelila, zastrašujući video snimljen iz jednog njihovog patrolnog vozila. Policijski SUV presretač Ford Explorer bio je parkiran pored ceste, a policajci su iz njega nadzirali i snimali promet. U jednom trenutku s nadolazećeg kamioneta otpao je kotač, nekoliko se puta odbio od ceste i pogodio – točno u vjetrobran policijskog vozila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Budući da je nadzorna kamera u tom trenutku bila uključena, nastala je snimka koju možete vidjeti ispod ovog teksta. U vozilu su u trenutku udara sjedili i policajci, kojima, vjerojatno, tada nitko ne bi poželio biti u koži. Srećom, niti vozač kamioneta koji je izgubio kotač, niti policajci, u čiji automobil se guma zabila, nisu ozlijeđeni u ovom incidentu.

Policija je izvijestila i kako se kotač od njihovog Forda odbio na suprotnu stranu ceste, što je spriječio da se vrati na voznu traku i izravno se sudari s još jednim nadolazećim vozilom. Šteta na policijskom vozilu, kako se može vidjeti s priloženih fotografija, također nije zanemariva.

YouTube MP3 - Hotmail
1