Velik, veći, najveći… uradi sam Audi Q7!

Velik, veći, najveći… uradi sam Audi Q7!

Netko u Kini je u vlastitoj radionici složio repliku Audija Q7, ali značajno uvećanu, toliko da prosječna osoba u njemu izgleda kao dijete u autiću na baterije

Mislite li da novi modeli Audija, Q7 ili Q8, nisu dovoljno prostrani? Treba li vam nešto još veće za utovariti cijelu obitelj i opremu za put na more? Jedan Kinez očito je bio na tom tragu razmišljanja, kada se uhvatio izrade vlastitog “Audija” – i to od raznog otpadnog metala. Snimka vozila, za koje možemo zaključiti da je replika prve generacije Audija Q7, ali otprilike dvostruko veća, pojavila se ovih dana na Internetu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

O detaljima projekta ne zna se gotovo ništa, no na kratkoj se i mutnoj snimci vidi ono bitno: ovaj divovski Audi kreće se na vlastiti pogon, ima mogućnost električnog otvaranja prtljažnika te spuštanja priručnih stepenica za ukrcavanje u kabinu. Jednom kada sjedne za volan, prosječan se čovjek “izgubi” u veličini ovog vozila, pa pritom izgleda kao iz filma “Draga, smanjio sam djecu…”.

Karoserija još nije dovršena, stakala, svjetala i druge opreme u ogromnom “Audiju” nema, pa možda možemo u narednim mjesecima očekivati i dovršetak projekta.

Somebody from China made a supersized Audi from scratch.
by u/MentalGymnast4269 in WeirdWheels

YouTube MP3 - Hotmail
1