Utrkivali se Ferrarijima, pa obojica odletjeli u ogradu

Utrkivali se Ferrarijima, pa obojica odletjeli u ogradu

Snimka iz Italije prikazuje kako su se dvojica turista, Nizozemac i Belgijanac, seoskim cestama utrkivali svojim Ferrarijima, pa na istom zavoju obojica uništili svoja skupocjena vozila

Autori znanstvene fantastike i tehnološke kompanije već nam desetljećima obećavaju leteće automobile, ali do sada ih još uvijek nema u slobodnoj prodaji. No, ako se pita dvojicu avanturista s ovog videa, njima leteći automobili niti ne trebaju – oni su uspjeli poletjeti svojim nešto starijim Ferrarijima.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Leteći Ferrari

Snimka koju donosimo nastala je prije nekoliko dana u mjestu Osimo, u talijanskoj provinciji Ancona, a prikazuje bizarnu nesreću u kojoj su stradala čak dva Ferrarija, i to na istom mjestu i na isti način, u istoj sekundi. U pozadini priče stoji činjenica da su za njihovim upravljačima sjedili nadobudni turisti, 50- i 54-godišnjak, navodno iz Nizozemske i Belgije, koji su se odlučili utrkivati svojim superautomobilima po seoskim cestama.

Nailaskom na oštri lijevi zavoj, kao što vidimo, proklizali su, naletjeli na humak na rubu ceste – to ih je lansiralo u zrak, pa potom u ogradu obližnje vile. Na istoj vili postavljena je nadzorna kamera koja je zabilježila cijeli događaj, u kojem samo srećom nitko, osim automobila, nije stradao.

Crveni Ferrari 296 GTB izletio je prvi, kasnije je vozač iz njega normalno išetao, dok se plavi Ferrari F12 Berlinetta nedugo nakon nesreće zapalio.

YouTube MP3 - Hotmail
1