Uskoro stiže novi Hyundai Veloster

Uskoro stiže novi Hyundai Veloster

Hyundai će u Detroitu uskoro predstaviti novu generaciju modela Veloster i trenutno je u tijeku najavna kampanja, a u priloženom video zapisu možemo relativno dobro vidjeti ovaj automobil koji bi trebao biti dostupan i na pojedinim europskim tržištima.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Novi će Veloster imati dinamičan dizajn koji će u osnovi predstavljati razvoj linija i značajki s prethodnog modela. Osnovne značajke vanjštine su izraženija maska i lukovi blatobrana, položenije vjetrobransko staklo, duža linija krova, središnje smješteni završetak ispuha, stražnji difuzor i sl. Unutrašnjost bi trebala biti relativno bogato uređena s naglaskom na infotainmentu i sigurnosti.

Tehničkih informacija za sada nema, no pretpostavlja se kako će ga pokretati dva turbo motora obujma 1,4 i 1,6-litreni motori. Oba će navodno biti dostupna sa 6-stupanjskim ručnim te 7-stupanjskim automatskim mjenjačima s dvije spojke. Nedugo nakon lansiranja standardne verzije Hyundai bi trebao predstaviti izvedbu Veloster N kojeg će pokretati 2,0-litreni turbo motor snage oko 275 KS.

Podijeli:
1