Uskoro stiže nova Mazda3?

Uskoro stiže nova Mazda3?

Čini se kako je Mazda započela najavnu kampanju za skoro predstavljanje nove gneeracije modela Mazda3. Naime, iz ovog je japanskog proizvođača potvrđeno kako će premijera biti održana u studenom, a sada je stigao video teaser pod nazivom “Započinje nova era u Mazdi” na kojem se nalazi automobil koji neodoljivo podsjeća na studijski model Kai (galerija).

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Kai je pak prilikom prošlogodišnjeg predstavljanja u Tokiju označen kao najavni koncept za sljedeću generaciju modela Mazde3. Najviše sličnosti se ističe na izduženom stražnjem kraju prikazanog automobila i dinamično oblikovanom C nosaču krova, a sličnosti su primjetne i na tanjim svjetlima, obliku prozora stražnjih vrata i sl.

Također, na video zapisu možemo vidjeti i nešto drugačiju bočnu liniju, konvencionalne kvake i sl, što je uostalom i očekivano u prilagodbi konceptnog vozila konačnoj produkcijskoj izvedbi.

S obzirom da je jedini veliki svjetski auto salon u studenom onaj u Los Angelesu pretpostavlja se kako će premijera ovog automobila biti održana upravo tamo. S druge strane lako je moguće da su u Mazdi odlučili imati zasebnu premijeru van bilo kakvog salona.

Uskoro ćemo doznati više.

Podijeli:
1