Umjetnost na kotačima – hrvatski startup Draw to Drive

Umjetnost na kotačima – hrvatski startup Draw to Drive

Od najnovijih jurilica i koncepata, do starih klasika. Sve to u jednoj garaži. Ne, nije riječ o bogatom kolekcionaru, već o jedinstvenom hrvatskom startup projektu Draw to Drive.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Počeli su prije dvije godine kao Instagram stranica koja pronalazi i promovira automoto umjetnike, a danas su sinonim za automoto umjetnost. Mladi zagrebački tim je odlučio hobi pretvoriti u ozbiljan projekt pa je tako u rujnu svjetlo dana ugledala društvena mreža koja okuplja automoto umjetnike, dizajnere i entuzijaste.

U manje od 3 mjeseca napravili su više od 1.700 crteža, skica, koncepata i ilustracija poznatih i manje poznatih jurilica. O značaju ovakvog projekta u svijetu oktana svjedoči i činjenica da je jedan od prvih članova Draw to Drive-a, Fireball Tim Lawrence, kreator Batmobila.

Trenutno možete uživati u radovima nevjerojatno talentiranih umjetnika, a u planovima za 2018. su i nova proširenja te neke zanimljive suradnje. Svakako, najzanimljiviji dodatak bit će mogućnost kupnje omiljenih automobila na platnu.

Ako ste talentirani ili pak imate želju ovladati olovkom i kistom, pridružite se. Jedno je sigurno, inspiracije vam neće nedostajati.

– – –

Posjetite hrvatski startup s doista cool krilaticom “Where others see a blank paper you see an endless road…” Draw to Drive

Ilustracije: © Draw to Drive (drawtodrive.com), sva prava pridržana.

Podijeli:
1