Umjesto u teretanu – s Yugom na parking

Umjesto u teretanu – s Yugom na parking

Um caruje, snaga klade valja… ili preparkirava malo ukrivo parkiranog Yuga. Snimka iz Srbije pokazuje da nije uvijek nužno posjedovati vještinu parkiranja, ako imate snagu mišića

Zabavna snimka stiže iz Srbije, a objavljena je na Instagram računu prigodno nazvanome brdoviti_balkan. Momak s videa uparkirao je svojeg crvenog Yuga u jednoj javnoj garaži, a kad je iz automobila izišao, shvatio je da je stražnjim kotačem malo “nagazio” liniju. Umjesto da ponovno sjedne za volan i korigira poziciju, naš snagator ga je jednostavno – prenio unutar linija parkirnog mjesta.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Iako je sasvim moguće da je snimka namještena, budući da se na njoj ne vidi cijeli automobil. Možemo vjerovati da je s druge strane netko i pomogao u ovom “parkiranju”, no to ne umanjuje zabavni dojam videa.

Zastavin legendarni model Yugo sklapao se od 1978. do 2008. godine, dolazio je s motorom od 900 cm3 i snagom od 45 do “čak” 65 KS, dok je ukupna masa praznog vozila bila oko 825 kg. S obzirom na prednje smješteni motor i relativno lagan stražnji kraj, ovakav manevar manualnog zanošenja ipak smatramo donekle izvedivim.

YouTube MP3 - Hotmail
1